Бочка для вина 5л.
У виноробів дерев'яна тара вважається найзручнішою для виробництва вина. Вона має незаперечні переваги, а саме: дерево добре тримає температуру, яка є головним чинником у процесі виготовлення якісного вина. Тому процес бродіння сусла в бочці не залежить від перепадів температури навколишнього середовища. У дерев'яні бочки абсолютно не потрапляє сонячне світло. Завдяки цьому сусло і вино не знебарвлюється і зберігає свій еталонний колір. Дерев'яні бочки проникні для повітря. Він надходить в бочки рівно в тих кількостях, в яких необхідний для підтримки процесу бродіння дріжджів і в цілому сусла. При цьому повітря, що проникає через пори дерев'яної бочки, очищається і збагачується цінними для вина речовинами. Вважається, що в дерев'яних бочках вино дозріває швидше, ніж у будь-який інший посуді.
Виготовлена з натурального дерева - дуб. Ємність 5 л.